Wednesday 30 January 2013

Hoe kan Website Optimizer Verbeter uw websites kans op succes

Bij het ontwerpen van de website is het belangrijk om rekening te houden met de visuele aspecten als het functionele. Om de doelen te bereiken, zoals om een ​​verkoop of verkrijgen een cliënt is het belangrijk dat de gebruiker gemak alle stappen leidend tot het. Een gebruiker moet eerst hun bestelling te bevestigen, voert u de details en ga akkoord met de voorwaarden voordat de transactie kan worden afgerond. Webdesign enschede

Daarom is het noodzakelijk dat elk van de pagina's die betrokken zijn bij dit proces goed zijn aangelegd en gemakkelijk te navigeren door een potentiële koper. Dit is een lastig proces en kan leiden tot een veel trial and error testen. Website Optimizer is een tool van Google die kunnen maken dat dit proces wat makkelijker.

Website Optimizer wordt gebruikt door een groot aantal marketeers, SEO en website managers als het kan een belangrijke rol spelen in het Website optimalisatie van een website en het verhogen van het aantal succesvolle doelconversies. Wat de tool doet is toestaat dat de website beheerder om gelijktijdig te testen variaties van een webpagina en geeft feedback over hoe succesvol elke variant is. De twee varianten afwisselend gebruikers zodat ze dezelfde belichting voor een nog vergelijking.

Als bijvoorbeeld je twee varianten van een klant pagina met details te testen, kan je testen en te bepalen of klanten zijn probleem heeft met de vorm waarin deze worden in het invoeren, het formaat van de pagina of de gegevens wordt gevraagd. Als gevolg van de website kan worden getweaked elke keer een nieuwe variant wordt vergeleken om de pagina-indeling te voorzien van de hoogste succespercentage. Zoekmachine optimalisatie

Voor een dergelijke eenvoudige tool, Website Optimizer is zeer nuttig maar ook als volledig gratis. Of het wordt gebruikt door een SEO-bedrijf om hun klanten te helpen of gewoon voor een particulier terrein is het net zo handig en kan snel uitgegroeid tot een bron van onschatbare waarde in website design.

In e-commerce is het belangrijk om gebruik te maken een voordeel je kunt krijgen om de rand te krijgen op de concurrenten. Website Optimizer is een hulpmiddel dat een groot verschil kunnen maken, en bij gebruik in combinatie met andere tools zoals Google Analytics kan de basis vormen voor een goed geoptimaliseerde site.

No comments:

Post a Comment